vrijdag 2 maart 2018

Ted Noten expositie in museum het Vrijthof: sieraad kan zonder diamant prachtig zijn.































3D geprinte Miss Piggy ring van de Haunted 36 Women collection ontworpen door Ted Noten. Een gedemocratiseerde ring voor iedereen, voor een lage prijs en vervaardigd in een onbeperkte serie. Met rapid prototype probeert de kunstenaar de wereld te veroveren: een echte Ted Noten ring voor elke vrouw op aarde is zijn ideaal.






TED NOTEN HEEFT TENTOONSTELLING IN MUSEUM HET VRIJTHOF: 'SIERAAD KAN OOK ZONDER DIAMANTEN PRACHTIG ZIJN"
Een doorschijnende acrylaat-tas met daarin een geweer of een blok waarin een dood muisje gevangen zit dat een parelketting draagt. Het werk van kunstenaar Ted Noten is allesbehalve saai te noemen.
 | Michel Pierre Laffite
Vanaf 1 maart tot en met 19 augustus 2018 is er een overzichtstentoonstelling van zijn werk te zien in het Maastrichtse Museum het Vrijthof.
KRUISING TUSSEN MODE EN KUNST
Veel mensen zijn fan van Teds werk en werp één blik op zijn werk om te zien waarom. Zijn werk valt op, is humoristisch én modieus. “Als jongeling heb ik in Athene op straat zelfgemaakte sieraden verkocht aan toeristen, zo ben ik in het vak gerold en wilde meer. Mode en sieraden gaan samen en vertellen beide iets over de identiteit van de drager. Daarnaast is humor mijn voordeur, want het is universeel en het verbindt mensen. Mensen verwonderen over de combinatie van materialen met een luchtig “sausje’ erover. Later pas komen de meerlagige betekenissen naar boven. Een sieraad kan ook zonder diamanten en goud prachtig zijn.”


/https://www.lindanieuws.nl/nieuws/interview/ted-noten-tentoonstelling-museum-vrijthofsieraad-ook-zonder-diamanten-prachtig/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten